Je hebt alles in je, leer jezelf kennen!

Praktijk voor coaching & begeleiding

 Voedingsadvies 

Wil je niet diëten maar wel gezond eten en werken aan je gezondheid? Een (h)eerlijke maaltijd zonder bewerkte producten en suikers? Gezonde vetten en geen light producten? Je lichaam niet vullen maar voeden?

 

Ik kan je hierbij helpen! Door samen met jou te kijken naar  jouw huidige voedingspatroon. En hoe we dit samen kunnen aanpassen naar een gezond eetpatroon. Vul het contactformulier in of stuur een email naar contact@bijjolanda.nl .

Ik ben natuurvoedingsadviseur. 


Wat kun je verwachten als je bij mij een afspraak maakt voor een voedingsadvies?

* We gaan eerst je huidige voedingspatroon bekijken

* Dan overleggen we samen welke (kleine) wijzigingen we door gaan voeren

* We gaan kijken of je niet te weinig eet

*  Je volgt bij mij geen dieet waarbij je bijna niets mag eten. Je eet voldoende en volle natuurlijke producten

* Je gaat je lichaam voeden en niet meer vullen

* Je krijgt adviezen


Wat is natuurlijke voeding?

Natuurlijke voeding is pure, gevarieerde en volwaardige voeding in zoveel mogelijk haar oorspronkelijke kwaliteit. Maar wat houdt dit precies in? In het kort: zorg gewoon dat wat je eet goed is. Ofwel, gebruik je gezond verstand en denk na over wat je koopt en eet.

Eten en drinken doen we elke dag. Maar goed ook, want zonder kun je niet. Voeding is de motor voor je lichaam die zorgt voor het op peil houden van functies zoals je lichaamstemperatuur, het kloppen van je hart, ademhaling en bewegen.

Ken jezelf

Voor velen is eten en drinken een automatisme. Sta je er eigenlijk weleens bij stil hoeveel groenten,  fruit en vezels eet je op een dag en of dat wel voldoende is? De eerste stap naar gezonder leven en eten is bewust worden van wat je eet en drinkt. Vaak zijn dingen die je eet een gewoonte, zonder er bij na te denken eet je elke dag ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes.

Om je voeding te optimaliseren is het nodig om te kijken naar jouw individuele voedingspatroon en naar wat jouw motor nodig heeft om optimaal te presteren. 

Want gezond eten is geen dieet maar een leefstijl.

Ik help je graag met advies op maat.


Tarieven

1) Kennismaking – Gratis

Het eerste contact zal telefonisch of via de mail plaats vinden. We bespreken je wensen en bekijken of ik de juiste coach ben om je te helpen. Als je een persoonlijk voedingsadvies wilt, stuur ik je een voedingsdagboek toe per mail of per post. Je houdt het dagboek 3 dagen bij en vervolgens stuur je het ingevuld naar mij terug. Zo krijg ik een inzicht in je voedingspatroon en kan ik bekijken of ik iets voor je kan betekenen. Ik laat je dit zo snel mogelijk weten en tot hier is het geheel kosteloos.

Als ik iets voor je kan betekenen, dan gaan we vanaf hier samen aan de slag!

Voor het vervolg kunt je een keuze maken uit losse modules of een tweetal pakketten. Bij de pakketten kunt je extra losse modules inkopen. Ook is het mogelijk om email of via Skype een consult aan te vragen.

  

2) Intakeconsult 45 tot 60 minuten  € 60,00  

We maken samen een afspraak voor een bezoek en je ontvangt een afspraakbevestiging per mail of post. Ik stuur je tevens een vragenformulier en een voedingsdagboek toe. Het vragenformulier vul je zo zorgvuldig mogelijk in. Het voedingsdagboek houdt je 3 dagen lang bij. Zo krijg ik een goed beeld van je wensen en klachten en kan ik mijn advies beter aan wensen aanpassen. Drie dagen vóór het intakeconsult, stuur je het vragenformulier en dagboek per mail of post naar mij retour.

Met alle informatie die ik van je heb gekregen via het consult en de opgestuurde gegevens, ga ik voor je een persoonlijk voedingsadvies opstellen. Het advies ontvang je in je mailbox en zullen we bespreken tijdens de volgende stap: het Plan van aanpak. Tevens krijg je de eerste tips voor uw nieuwe (gezonde) voedingspatroon.

 
3) Plan van Aanpak 45 tot 60 minuten € 60,00 

We zetten in dit consult de volgende stappen naar je nieuwe (gezonde) voedingspatroon. We bespreken het voedingsadvies dat ik voor je heb opgesteld en je kunt al je vragen stellen over het voedingsadvies.  Aan de hand van het besproken voedingsadvies maken we als je dit wilt een afspraak voor een vervolgconsult.

4) Vervolgconsult 30 minuten € 30,00 

Hoe vaak een vervolgconsult nodig is, dat is afhankelijk van het voedingsadvies en/of van je eigen behoefte/wensen. Tijdens een vervolgconsult kunt je vragen stellen, geef ik tips, stuur bij waar nodig is en stel vragen.  Deze vervolgconsulten kun je zelf telefonisch aanvragen of via de mail.


Pakketten natuurvoedingsadvies

Je kunt ook een keuze maken uit één van de twee pakketten die ik heb samengesteld. Beide pakketten bestaan uit een intake, Plan van aanpak en vervolgconsulten. Je kunt kiezen uit de volgende twee pakketten:

Klein pakket € 180,00  Intake, plan van aanpak en 3 vervolgconsulten 

Groot pakket € 270,00 Intake, plan van aanpak en 6 vervolgconsulten 

Betaling

Het advies kun je contant afrekenen in de praktijk of vooraf over te maken op het rekeningnummer, zoals vermeld in de bevestigingsmail.


Consult per email Als je om wat voor reden dan ook, graag alleen via de mail advies krijgt over gezonde voeding, dat kan natuurlijk ook.

Als je een persoonlijk voedingsadvies wenst via de mail, mail ik een voedingsdagboek naar je. Dit houdt je 3 dagen bij en mailt het ingevuld naar mij terug. Op deze manier kan ik je voedingspatroon analyseren en bekijken of ik iets voor je kan betekenen. Ik koppel dit naar je terug. Tot hier is het geheel kosteloos.

Als je wilt kan ik nu een voedingsadvies voor je opstellen. Dat vraag je via de mail aan als email consult.

Kosten email consult € 50,00

Email vervolgconsult  € 30,00

Ik stel een persoonlijk voedingsadvies voor je op. Ik mail het voedingsadvies binnen 7 dagen terug met een zo uitgebreid mogelijke uitleg.


Vergoeding via een zorgverzekeraar is niet mogelijk.

Wanneer je verhinderd bent en je meldt dit minimaal 24 uur van te voren, dan worden er geen kosten in rekening gebracht.