dtest

Praktijk voor coaching & begeleiding

Wat kun je verwachten als je bij mij een afspraak maakt voor een voedingsadvies?

* We gaan eerst je huidige voedingspatroon bekijken

* Dan overleggen we samen welke (kleine) wijzigingen we door gaan voeren

* We gaan kijken of je niet te weinig eet

*  Je volgt bij mij geen dieet waarbij je bijna niets mag eten. Je eet voldoende en volle natuurlijke producten

* Je gaat je lichaam voeden en niet meer vullen

* Je krijgt adviezen


Wat is natuurlijke voeding?

Natuurlijke voeding is pure, gevarieerde en volwaardige voeding in zoveel mogelijk haar oorspronkelijke kwaliteit. Maar wat houdt dit precies in? In het kort: zorg gewoon dat wat je eet goed is. Ofwel, gebruik je gezond verstand en denk na over wat je koopt en eet.

Eten en drinken doen we elke dag. Maar goed ook, want zonder kun je niet. Voeding is de motor voor je lichaam die zorgt voor het op peil houden van functies zoals je lichaamstemperatuur, het kloppen van je hart, ademhaling en bewegen.

Ken jezelf

Voor velen is eten en drinken een automatisme. Sta je er eigenlijk weleens bij stil hoeveel groenten,  fruit en vezels eet je op een dag en of dat wel voldoende is? De eerste stap naar gezonder leven en eten is bewust worden van wat je eet en drinkt. Vaak zijn dingen die je eet een gewoonte, zonder er bij na te denken eet je elke dag ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes.

Om je voeding te optimaliseren is het nodig om te kijken naar jouw individuele voedingspatroon en naar wat jouw motor nodig heeft om optimaal te presteren. 

Want gezond eten is geen dieet maar een leefstijl.

Ik help je graag met advies op maat.