dtest

Praktijk voor coaching & begeleiding

Tarieven

1) Kennismaking – Gratis

Het eerste contact zal telefonisch of via de mail plaats vinden. We bespreken je wensen en bekijken of ik de juiste coach ben om je te helpen. Als je een persoonlijk voedingsadvies wilt, stuur ik je een voedingsdagboek toe per mail of per post. Je houdt het dagboek 3 dagen bij en vervolgens stuur je het ingevuld naar mij terug. Zo krijg ik een inzicht in je voedingspatroon en kan ik bekijken of ik iets voor je kan betekenen. Ik laat je dit zo snel mogelijk weten en tot hier is het geheel kosteloos.

Als ik iets voor je kan betekenen, dan gaan we vanaf hier samen aan de slag!

Voor het vervolg kunt je een keuze maken uit losse modules of een tweetal pakketten. Bij de pakketten kunt je extra losse modules inkopen. Ook is het mogelijk om email of via Skype een consult aan te vragen.

  

2) Intakeconsult 45 tot 60 minuten  € 45,00  (bij u thuis ook mogelijk € 55,00 + buiten Oost Gelre € 0.25 per km)

We maken samen een afspraak voor een bezoek ( op de praktijk of bij je thuis) en je ontvangt een afspraakbevestiging per mail of post. Ik stuur je tevens een vragenformulier en een voedingsdagboek toe. Het vragenformulier vul je zo zorgvuldig mogelijk in. Het voedingsdagboek houdt je 3 dagen lang bij. Zo krijg ik een goed beeld van je wensen en klachten en kan ik mijn advies beter aan wensen aanpassen. Drie dagen vóór het intakeconsult, stuur je het vragenformulier en dagboek per mail of post naar mij retour.

Met alle informatie die ik van je heb gekregen via het consult en de opgestuurde gegevens, ga ik voor je een persoonlijk voedingsadvies opstellen. Het advies ontvang je in je mailbox en zullen we bespreken tijdens de volgende stap: het Plan van aanpak. Tevens krijg je de eerste tips voor uw nieuwe (gezonde) voedingspatroon.3) Plan van Aanpak 45 tot 60 minuten € 45,00 (bij u thuis ook mogelijk € 55,00 + buiten Oost Gelre € 0.25 per km)

We zetten in dit consult de volgende stappen naar je nieuwe (gezonde) voedingspatroon. We bespreken het voedingsadvies dat ik voor je heb opgesteld en je kunt al je vragen stellen over het voedingsadvies.  Aan de hand van het besproken voedingsadvies maken we als je dit wilt een afspraak voor een vervolgconsult.


4) Vervolgconsult 30 minuten € 22,50 (bij u thuis ook mogelijk € 32,50 + buiten Oost Gelre € 0.25 per km)

Hoe vaak een vervolgconsult nodig is, dat is afhankelijk van het voedingsadvies en/of van je eigen behoefte/wensen. Tijdens een vervolgconsult kunt je vragen stellen, geef ik tips, stuur bij waar nodig is en stel vragen.  Deze vervolgconsulten kun je zelf telefonisch aanvragen of via de mail.


Pakketten natuurvoedingsadvies

Je kunt ook een keuze maken uit één van de twee pakketten die ik heb samengesteld. Beide pakketten bestaan uit een intake, Plan van aanpak en vervolgconsulten. Je kunt kiezen uit de volgende twee pakketten:

Klein pakket € 140,00  Intake, plan van aanpak en 3 vervolgconsulten (bij je thuis ook mogelijk € 185,00 + buiten Oost Gelre    € 0.25 per km)

Groot pakket € 200,00 Intake, plan van aanpak en 6 vervolgconsulten (bij je thuis ook mogelijk € 275,00 + buiten Oost Gelre    € 0.25 per km)

Betaling

Het advies kun je contant afrekenen in de praktijk of vooraf over te maken op het rekeningnummer, zoals vermeld in de bevestigingsmail.


Consult per email Als je om wat voor reden dan ook, graag alleen via de mail advies krijgt over gezonde voeding, dat kan natuurlijk ook.

Als je een persoonlijk voedingsadvies wenst via de mail, mail ik een voedingsdagboek naar je. Dit houdt je 3 dagen bij en mailt het ingevuld naar mij terug. Op deze manier kan ik je voedingspatroon analyseren en bekijken of ik iets voor je kan betekenen. Ik koppel dit naar je terug. Tot hier is het geheel kosteloos.

Als je wilt kan ik nu een voedingsadvies voor je opstellen. Dat vraagt je via de mail aan als email vervolgconsult.

Email vervolgconsult  € 35,00

Ik stel een persoonlijk voedingsadvies voor je op. Ik mail het voedingsadvies binnen 7 dagen terug met een zo uitgebreid mogelijke uitleg.

Vervolgens kun je via de mail een extra vervolgconsult kopen. Hierin kun je vragen stellen en krijg je van mij tips voor je nieuwe (gezonde) voedingspatroon.  

Extra vervolgconsult  € 15,00

 

Vergoeding via een zorgverzekeraar is niet mogelijk.

Wanneer je verhinderd bent en je meldt dit minimaal 24 uur van te voren, dan worden er geen kosten in rekening gebracht.